​Gör skillnad i Sundom! Delta i Talkogruppen för en fungerande rink!
FotbollPublicerad: 15.11.2023 18:55

​Gör skillnad i Sundom! Delta i Talkogruppen för en fungerande rink!

Nu när vintern gör sitt intåg är det dags att få igång rinken, och det är tack vare Sundom IF och talkoandan som vi har möjlighet att njuta av vinteraktiviteter här i byn. Men för att skapa en riktigt hållbar lösning och ge våra barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar behöver vi just din hjälp!

Rinken är inte bara en plats för nöje och motion för oss på fritiden - den är en viktig tillgång för skolan, förskolan och dagiset i Sundom. Att erbjuda dem den här möjligheten är avgörande för samhällets utveckling och för att främja en aktiv och hälsosam livsstil för våra barn.

Genom samarbete med Vasa stad har vi säkrat mer resurser än tidigare, men för att verkligen lyckas behöver vi utöka talkogruppen. Vi söker nu engagerade personer som kan avsätta några timmar varje månad för att stötta våra barn och ungdomar i Sundom.

Din medverkan är nyckeln till att skapa en levande och givande vinter för vår gemenskap. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en meningsfull fritid för nästa generation.

Ge tillbaka till samhället! Delta i vår Talkogrupp och skapa en vinter full av glädje och rörelse för Sundoms unga. Varje liten insats räknas!

Du är varmt välkommen att kontakta fotbollssektionens ordförande Andreas Björk på telefonnummer +358 414 355 360 eller via e-post på andreas.k.bjork@gmail.com


Sundom Idrottsförening r.f.

0460065-2

c/o Tomas West 

Långängstået 49, 65410 Sundom