• IMG 3774
  • IMG 3775
  • IMG 3776
  • IMG 3777
  • IMG 3778
  • IMG 3779
  • IMG 3780
  • IMG 3781
  • IMG 3782
  • IMG 3783

Ullmax

Inom Skidföreningen pågår en Ullmax-beställning, senast beställningsdatum 31.10, för att beställningen förhoppningsvis hinner levereras före Fars dag. 

Gå in på SIF Skidsektions hemsida och bekanta dig med Ullmax.

Kontaktperson för Ullmax är Johanna Hautala, telnr; 0400-417 397. Nya kataloger finns i skidstugan att hämta, men alla produkter syns förstås i webbshopen. Då finns även infoblad hur man registrerar sig som försäljare, infon finns även längst ner i denna nyhet. Ta gärna katalog med till arbetsplatsen och du tar upp beställning därifrån och lägger in via SIF hemsida/Ullmax. Johanna ser då var och ens beställning, lägger in den till Ullmax 31.10 och den levereras som en sambeställning. 

På detta sätt kommer större andel SIF tillgodo och ingen behöver betala postavgift på sina beställningar. Detta har fungerat bra de senaste åren, enkelt och smidigt för alla.

 

1. Gå in på www.ullmax.fi och klicka på hänglåset i menyn.

 2. Har du aldrig loggat in tidigare så registerar du sig som ny säljare via länken ”registrera mig som ny säljare” och fyller i dina uppgifter. Var noga med att registrera dig under rätt förening/lag/ klass.

3. Klicka på ”Lägg till ny order”.

4. Lägg till artiklar genom att söka i sökfunktionen. Du kan söka på artikelnummer eller namnet på produkten.

5. Fyll sedan i kundens kontaktuppgifter och klicka på spara.

6. Dina order hittar du nu under ”Mina sparade order”.

7. När du har lagt in alla order så skickar du dom vidare till kontaktpersonen genom att klicka på ”Skicka sparade order” Beställningarna hittar du då under ”Mina skickade order” med en gul bock efter sig. När kontaktpersonen skickat in gruppens beställningar till Ullmax markeras ordern med en grön bock.

I skidstugan finns även äldre, en del utgågna Ullmax-kläder och 3 tomma klädväskor, som säljs för en mindre summa. Allt är ännu inte prissatt, men på tisdag kväll är det förhoppningsvis klart.

Mvh Skidsektionen

Ullmax-försäljning

Ullmax-försäljning, som stöder SIF Skidsektion pågår t.o.m. 31.10. 

Gå in på SIF Skidsektions hemsida, på Ullmax, så tas du automatiskt vidare till webbshopen som stöder Sundom IF Skidsektion. Vid frågor kontakta Johanna på tel; 0400-417 397.

Skidsektionen

Skidträningar drar igång

Träningarna för juniorer födda år 2008 och  tidigare börjar tisdag 26.9 kl.18.30. Vi samlas vid skidstugan. Lämpliga uteträningskläder och skidstavar  med! Stavarna får gärna vara kortare än klassiska skidstavar.

Tisdag 3.10

Träning för de äldre (2008 födda och äldre) samt dräktprovning för ALLA! Kom gärna till kl 18 för att titta på och prova dräkterna före träningen börjar! Vi beställer Nonames uppvärmings- och tävlingsdräkt (samma design som tidigare). Även föräldrar och andra skidintresserade kan beställa dräkter till självkostnadspris. Juniorernas dräkter subventioneras av föreningen. Vi söker också aktivt efter sponsorer. Har ni kontakter till företag som kunde lägga en liten slant för att stöda juniorernas dräkter så kontakta Lotta (lotta.wasstrom(at)vshp.fi eller 050-5146172).

 

Inkommande tisdag 10.10. kl. 18.30 hålls terrängtävling (löpning) vid SIF skidstuga. Klasser från 6 år. Tävlingen är öppen för ALLA. Anmälning kl. 18 vid skidkansli. Välkomna!

Samma kväll har vi skiddräktprovning. Sista chansen att få den nya dräkten till vintern. Skidjuniorerna kan köpa delvis sponsorerade dräkter. Föräldrar och andra intresserade kan köpa dräkt till självkostnadspris. Har du möjlighet att skaffa en samarbetspartner/sponsor kontakta genast Lotta. 

Info också på hemsidan. Kontakta vid ev. frågor Lotta 050-5146172 el. lotta.wasstrom(at)vshp.fi.

På tisdagen 10.10. inleds också ev. höstens  Ullmax försäljning. Lite oklart ännu…

Information uppdateras på hemsidan www.sundomif.fi/ski . Följ med där!

 

Familjeläger till Piispalan kurssikeskus i Kannonkoski planeras till 1-3.12!

OBS! Nytt datum pga skolans julfest lö 9.12.

Vi åker på fredag eftermiddag (1.12) och kommer tillbaka

på söndag kväll (3.12). Lägret är för juniorer födda 2008 och äldre, men föräldrar och yngre syskon kan i föräldrars sällskap delta till

självkostnads pris. Föreningen bekostar bussresan för alla. Lägret ordnas om minst 20 personer anmäler sig senast torsdag 16.11!

Självkostnadspris för föräldrar 126 euro och för yngre syskon 94 euro. Priset för juniorer är 47 euro. Priset inkluderar boende, helpension och bussresa tur-retur.

Anmälningar till Katarina (katarina.stark(at)netikka.fi eller 050-467 4748) senast 16.11!

 

Juniorerna 2009 och senare födda inleder skidträningarna/skidskolan då det finns skidförhållanden i Sundom.

Följ med på hemsidan. Både gamla och nya skidåkare är välkomna!

 

Har ni frågor? Kontakta oss

Tomas 

Ralf

Katarina

Anders 

Ulf

Lotta

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4SR3ekgj1vpbauCcKz36MGM373L9-NqSpxg_7MC70c-JkFh0hng

Tävlingssäsongen 2016-2017

Tävlingssäsongen närmar sig.

Det är dags att skaffa licens för säsongen 16-17.
Www.hiihtoliitto.fi/lisenssit.
Alla som deltar i tävlingar utanför föreningen behöver licens.
Licensen måste skaffas i god tid före första tävlingen (ca. en vecka före).
Det finns olika licenser (skipass för yngre); för olika åldrar och med och utan försäkring. Läs noga så ni tar rätt licens.
Fast man inte deltar i tävlingar kan man köpa skipass/licens, för försäkringens skull.
Föreningen har ingen försäkring på träningarna/tävlingarna utan det är var och ens eget ansvar att sköta sitt försäkringsskydd.

Tävlingskalender:
Första tävlingen i trakten arrangeras 11.12 i Alajärvi: Valkealammen Ensilumen hiihdot, fri stil.
Anmälning senast 8.12 kl. 15 till Lotta

Alla vinterns tävlingar finns på www.hiihtokalenteri.fi
Anmälningsdatum framkommer från varje tävling. Anmäl gärna i tid till Lotta (minst 6 timmar före "sista anmälningstiden").
Anmälningen är bindande och föreningen betalar en anmälningsavgift på 10-20€/deltagare till arrangören. Om man uteblir utan orsak står man själv för deltagaravgiften.

Mvh Skidsektionen